top of page
Kuvakorpelan nettiin_78A2876-Edit kopio.jpg

Hautajaisten valokuvaaminen

Hautajaisristi kopio.png
HAUTAJAISKUVAUS


Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Siunaustilaisuuden valokuvaus sisältää yleiskuvia tilaisuudesta ja ihmisistä, kuvat vainajan siunauksesta ja kaikista kukkien laskijoista, arkku kukitettuna sekä kuvia mahdollisista esityksistä ja puhujista. Mikäli halutaan, myös kuvia läheisistä arkun äärellä sekä ryhmäkuva. Kukkien saattaminen hautapaikalle tai arkun hautaan laskeminen sekä yleiskuvia ja ryhmäkuva haudalla. Kuvia kertyy noin 40 - 70 kpl tapahtumien määrästä riippuen, joskus enemmänkin. Hinta 190 € + matkakulut 0,66 €/km. Muistotilaisuuden kuvaus 75 €/tunti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Sovitun kuvauspaketin hintaan kuuluu oikeus kuvien käyttöön omaan käyttötarkoitukseen. Saatte sähköpostiin latauslinkin, josta kuvat ladataan KuvaKorpelan salasanasuojatusta galleriasta omalle tietokoneelle.
 

Kuvien toimitusehdot ja rekisteriseloste
 

KUVATUOTTEET

Kuvista on hyvä teettää paperikuvia tai kuvakirja joka jättää muiston jälkipolville. 

Paperikuvat
Teen paperikuvat laadukkaalle silkkimatta paperille. paperikuvat voivat olla perinteisiä kymppikuvia 10x15 cm koossa tai isommat käsitellyt kuvat koossa 13x18 cm, tai 15x20 cm.
Tässä linkki kuvatuotteisiin ja niiden hintoihin.


Kuvakirja
Kuvakirja on
 arvokas muisto läheisille. Koostan kirjan valitsemistanne kuvista. Kuvakirjan koostaminen tilausvalmiiksi maksaa 139 €. Valmis 40-sivuinen A4-Premium kuvakirja lisäksi 50 €:n molemmin puolin sivu- ja kappalemäärän mukaan. Kuvakirjaan voidaan liittää itse ottamianne kuvia muistotilaisuudesta ja vainajan rippi-,kihlajais- tai hääkuva sekä viimeisin elossa otettu kuva. Lisätietoja kuvatuotteista täältä=> tai minulle soittamalla.
 

Videokuvaus
Editoin videolle ottamiani valokuvia esim. virsien ajaksi ja liikkeettömiin hetkiin, jolloin siitä tulee miellyttävämpi katsoa. Myös suora striimaus verkkoon on mahdollista. Valmis video on yleensä jaettavissa parin päivän sisällä. 
Hinta valokuvauksen yhteydessä 110 €.  Soita tai lähetä viestiä tästä – Yhteystiedot

Tulevat/viimeisimmät kuvaukset:

11.2. Pirkkalan kirkko

4.2. Aleksanterin kirkko

4.2. Kalevankankaan hautausmaan kappeli

21.1. Lamminpään hautausmaan kappeli

21.1. Huutijärven kappeli, Kangasala

20.1. Kalevankankaan hautausmaan kappeli

13.1. 2023 Vatialan hautausmaan kappeli

30.12. Lamminpään hautausmaan kappeli

9.12. Kalevankankaan hautausmaa

3.12. Nokian kirkko
22.10. Vatialan hautausmaan kappeli

8.10. Kalevankankaan hautausmaa

16.9. Vesilahden kirkko

3.9. Pirkkalan vanha Kirkko

Hautajaiset-9 oikea.png
bottom of page