top of page
Kuvakorpelan nettiin_78A2876-Edit kopio.jpg

Hautajaisten valokuvaaminen

Hautajaisristi kopio.png
Hautajaiskuvaus
Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Siunaustilaisuuden valokuvaus sisältää yleiskuvia tilaisuudesta ja ihmisistä, kuvat vainajan siunauksesta ja kaikista kukkien laskijoista, arkku kukitettuna sekä kuvia mahdollisista esityksistä ja puhujista. Mikäli halutaan, siunauksen jälkeen myös kuvia läheisistä arkun äärellä sekä ryhmäkuva kappelissa. Kukkien saattaminen hautapaikalle tai arkun hautaan laskeminen sekä yleiskuvia ja ryhmäkuva haudalla. Kuvia kertyy noin 40 - 70 kpl tapahtumien määrästä riippuen, joskus enemmänkin. Hinta 190 € + matkakulut 0,66 €/km. Muistotilaisuuden kuvaus 75 €/tunti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Sovitun kuvauspaketin hintaan kuuluu oikeus kuvien käyttöön omaan käyttötarkoitukseen. Saatte sähköpostiin latauslinkin, josta kuvat ladataan KuvaKorpelan salasanasuojatusta galleriasta omalle tietokoneelle.
 

Soita tai lähetä viestiä tästä – Yhteystiedot

Kuvien toimitusehdot ja rekisteriseloste
 

Hautajaisten kuvatuotteet

Kuvista on hyvä teettää paperikuvia tai kuvakirja joka jättää muiston jälkipolville. 

Paperikuvat
Teen paperikuvat laadukkaalle silkkimatta paperille. paperikuvat voivat olla perinteisiä kymppikuvia 10x15 cm koossa tai isommat käsitellyt kuvat koossa 13x18 cm, tai 15x20 cm.
Tässä linkki kuvatuotteisiin ja niiden hintoihin.


Kuvakirja
Kuvakirja on
 arvokas muisto läheisille. Koostan kirjan valitsemistanne kuvista. Kuvakirjan koostaminen tilausvalmiiksi maksaa 139 €. Valmis 40-sivuinen A4-Premium kuvakirja lisäksi 50 €:n molemmin puolin sivu- ja kappalemäärän mukaan. Kuvakirjaan voidaan liittää itse ottamianne kuvia muistotilaisuudesta ja vainajan rippi-,kihlajais- tai hääkuva sekä viimeisin elossa otettu kuva. Lisätietoja kuvatuotteista täältä=> tai minulle soittamalla.


Hautajaisten videokuvaus
Mikäli kaukaiset sukulaiset tai liikuntarajoitteiset henkilöt eivät pääse paikan päälle, voi tilaisuudesta otettu video olla valokuvauksen lisänä. Valokuvaus on kuitenkin pääasia ja varmistan laadukkaat kuvat. Sen ohella voin kuvata edullisen videon, joka on hyvin editoitu ja esimerkiksi virsien ajaksi sekä liikkeettömiin hetkiin liitän ottamiani valokuvia, jolloin siitä tulee miellyttävämpi katsoa. Pyrin varmistamaan hyvän äänenlaadun. Valmis video on yleensä katsottavissa parin päivän sisällä. Hinta valokuvauksen yhteydessä 120 €.  

Tulevat/viimeisimmät kuvaukset:

30.6. Kalevankankaan hautausmaan kappeli

22.6. Kalevankankaan hautausmaan kappeli

9.6.  Lamminpään hautausmaan kappeli

20.5. Lamminpään hautausmaan kappeli

12.5. Kalevankankaan kappeli

29.4. Vatialan siunauskappeli

20.4. Kalevankankaan kappeli

1.4. Kalevankankaan kappeli

30.3. Kalevankankaan kappeli

18.3. Kalevankankaan kappeli

11.2. Pirkkalan kirkko

4.2. Aleksanterin kirkko

4.2. Kalevankankaan  kappeli

Hautajaiset-9 oikea.png
bottom of page