Kuvakorpelan nettiin_78A2876-Edit kopio.jpg

Hautajaisten valokuvaaminen

Hautajaisristi kopio.png
HAUTAJAISKUVAUS


Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Siunaustilaisuuden valokuvaus sisältää yleiskuvia tilaisuudesta ja ihmisistä, kuvat vainajan siunauksesta ja kaikista kukkien laskijoista, arkku kukitettuna sekä kuvia mahdollisista esityksistä ja puhujista. Mikäli halutaan, myös kuvia läheisistä arkun äärellä sekä ryhmäkuva. Kukkien saattaminen hautapaikalle tai arkun hautaan laskeminen sekä yleiskuvia ja ryhmäkuva haudalla. Kuvia kertyy noin 40 - 70 kpl tapahtumien määrästä riippuen, joskus enemmänkin. Hinta 180 € + matkakulut 0,57 €/km. Muistotilaisuuden kuvaus 68 €/tunti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Sovitun kuvauspaketin hintaan kuuluu oikeus kuvien käyttöön omaan käyttötarkoitukseen. Saatte sähköpostiin latauslinkin, josta kuvat ladataan KuvaKorpelan salasanasuojatusta galleriasta omalle tietokoneelle.
 

Toimitusehdot ja rekisteriseloste
 

KUVATUOTTEET

Kuvista on hyvä teettää paperikuvia tai kuvakirja joka jättää muiston jälkipolville. 

Paperikuvat
Teen paperikuvat laadukkaalle silkkimatta paperille 10x15 cm koossa hintaan 8 €/10 kpl. Isommat käsitellyt kuvat 13x18 cm 4 €/kpl tai 15x20 cm 5 €/kpl. Kuviin sopiva kuvapohjuke 2,60 €/kpl. Hintaan lisätään postituskulut. 


Kuvakirja
Kuvakirja on
 arvokas muisto läheisille. Koostan kirjan valitsemistanne kuvista. Kuvakirjan koostaminen tilausvalmiiksi maksaa 132 €. Valmis 40-sivuinen A4-Premium kuvakirja lisäksi 50 €:n molemmin puolin sivu- ja kappalemäärän mukaan. Kuvakirjaan voidaan liittää itse ottamianne kuvia muistotilaisuudesta ja vainajan rippi-,kihlajais- tai hääkuva sekä viimeisin elossa otettu kuva. Lisätietoja kuvatuotteista täältä=> tai minulle soittamalla.
 

Videokuvaus
Editoin videolle ottamiani valokuvia esim. virsien ajaksi ja liikkeettömiin hetkiin, jolloin siitä tulee miellyttävämpi katsoa. Myös suora striimaus verkkoon on mahdollista. Valmis video on yleensä jaettavissa parin päivän sisällä. 
Hinta valokuvauksen yhteydessä 99 €.  Soita tai lähetä viestiä tästä – Yhteystiedot

Tulevat/viimeisimmät kuvaukset:

16.9. Vesilahden kirkko

3.9. Pirkkalan vanha Kirkko

7.7. Kalevankankaan kappeli
27.5. Eräjärven kirkko

20.5. Lamminpään hautausmaa

6.5. Kalevankankaan hautausmaa

24.4. Vatialan hautausmaa

9.4. Lamminpään hautausmaan kappeli

5.4. Pirkkalan vanha kirkko

1.4. Lamminpään hautausmaan kappeli

26.3. Lamminpään hautausmaan kappeli

25.3. Kalevankankaan kappeli
5.3. Lamminpään hautausmaan kappeli

Hautajaiset-9 oikea.png