top of page
Kuvakorpelan nettiin_78A2876-Edit kopio.jpg

Hautajaisten valokuvaaminen

Hautajaisristi kopio.png
Hautajaiskuvaus

Siunaustilaisuuden valokuvaaminen ammattilaisen toimesta tarjoaa mahdollisuuden palata jälkeenpäin ajan kanssa hautajaisiin, kukkiin ja mukana olleisiin ihmisiin. Laadukkaista kuvista jää muisto myös jälkipolville.
Kuvauksen hintaan sisältyy yleiskuvia tilaisuudesta ja ihmisistä, kuvat vainajan siunauksesta ja kaikista kukkien laskijoista, arkku kukitettuna sekä kuvia mahdollisista esityksistä ja puhujista. Kukkien saattaminen hautapaikalle tai arkun hautaan laskeminen sekä yleiskuvia ja halutessa ryhmäkuva haudalla. Siunaustilaisuuden jälkeen kappelissa voidaan ottaa kuvia arkun äärellä ryhmäkuvana ja haluttuina ryhminä.
 Kuvaukset Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Kuvia kertyy yleensä noin 40 - 70 kpl.
Hinta 195
 € + matkakulut 0,71 €/km. Muistotilaisuuden kuvaus 75 €/tunti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Sovitun kuvauspaketin hintaan kuuluu kaikkien onnistuneiden kuvien lataus ja käyttöoikeus omaan käyttöön. Saatte sähköpostiin latauslinkin, josta kuvat ladataan KuvaKorpelan salasanasuojatusta galleriasta omalle tietokoneelle. Kauttamme  myös paperikuvat ja kuvakirja (ks. alla).

 
Soita tai lähetä viestiä tästä – Yhteystiedot

Kuvien toimitusehdot ja rekisteriseloste
 

Hautajaisten kuvatuotteet

Kuvista on hyvä teettää paperikuvia tai kuvakirja joka jättää pysyvämmän muiston jälkipolville. 

Paperikuvat
Teen paperikuvat laadukkaalle silkkimatta paperille. paperikuvat voivat olla perinteisiä kymppikuvia 10x15 cm koossa tai isommat käsitellyt kuvat koossa 13x18 cm, tai 15x20 cm.
Tässä linkki kuvatuotteisiin ja niiden hintoihin.


Kuvakirja
Kuvakirja on
 arvokas muisto läheisille. Koostan kirjan valitsemistanne kuvista. Kuvakirjan koostaminen tilausvalmiiksi maksaa 145 €. Valmis 40-sivuinen A4-Premium kuvakirja lisäksi 50 €:n molemmin puolin sivu- ja kappalemäärän mukaan. Kuvakirjaan voidaan liittää itse ottamianne kuvia muistotilaisuudesta ja vainajan rippi-,kihlajais- tai hääkuva sekä viimeisin elossa otettu kuva.


Hautajaisten videokuvaus
Mikäli kaukaiset sukulaiset tai liikuntarajoitteiset henkilöt eivät pääse paikan päälle, voi tilaisuudesta otettu video olla valokuvauksen lisänä. Valokuvaus on kuitenkin pääasia ja varmistan laadukkaat kuvat. Sen ohella voin kuvata edullisen videon, joka on hyvin editoitu ja esimerkiksi virsien ajaksi sekä liikkeettömiin hetkiin liitän ottamiani valokuvia, jolloin siitä tulee miellyttävämpi katsoa. Pyrin varmistamaan hyvän äänenlaadun. Valmis video on yleensä katsottavissa parin päivän sisällä. Hinta valokuvauksen yhteydessä 120 €.  

Tulevat/viimeisimmät kuvaukset:

19.7. Kalevankankaan hautausmaan kappeli
28.6. Messukylän kirkko
8.6. Kalevankankaan hautausmaa
18.5. Viialan kirkko

27.4. Viljakkalan kirkko

13.4. Lamminpään hautausmaa
18.2. Vesilahden kirkko

27.1. Kalevankankaan kappeli

Hautajaiset-9 oikea.png
bottom of page