Kuvakorpelan nettiin_78A2876-Edit kopio.jpg

Hautajaisten valokuvaaminen

Hautajaisristi kopio.png

HAUTAJAISKUVAUKSET Tampereella ja Pirkanmaan alueella.Yleensä siunaustilaisuuden kuvaaminen sisältää yleiskuvia tilaisuudesta ja ihmisistä, kuvat vainajan siunauksesta ja kaikista kukkien laskijoista sekä arkku kukitettuna. Mikäli mahdollista, myös kuvia läheisistä arkun äärellä sekä ryhmäkuva. Tarvittaessa arkun tai kukkien saattaminen ja hautaan laskeminen sekä yleiskuvia ja ryhmäkuva haudalla. Kuvaukset myös arkisin. Hinta 180 € + matkakulut 0,57 €/km. Muistotilaisuuden kuvaus 68 €/tunti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Sovitun kuvauspaketin hintaan kuuluu oikeus kuvien vapaaseen käyttöön omaan käyttötarkoitukseen. Kuvatiedostot ladataan KuvaKorpelan salasanasuojatusta galleriasta omalle tietokoneelle.
 

KUVATUOTTEET

Kuvista on hyvä teettää paperikuvia tai kuvakirja joka jättää muiston jälkipolville. 

Paperikuvat
Teen paperikuvat laadukkaalle silkkimatta paperille 10x15 cm koossa hintaan 8 €/10 kpl. Isommat käsitellyt kuvat 13x18 cm 4 €/kpl tai 15x20 cm 5 €/kpl. Kuviin sopiva kuvapohjuke 2,60 €/kpl. Hintaan lisätään postituskulut. 


Kuvakirja
Kuvakirja on
 arvokas muisto läheisille. Koostan kirjan valitsemistanne kuvista. Kuvakirjan koostaminen tilausvalmiiksi maksaa 132 €. Valmis 40-sivuinen A4-Premium kuvakirja lisäksi 50 €:n molemmin puolin sivu- ja kappalemäärän mukaan. Lisätietoja kuvatuotteista täältä=> tai minulle soittamalla.
 

Videokuvaus
Editoin videolle ottamiani valokuvia esim. virsien ajaksi ja liikkeettömiin hetkiin, jolloin siitä tulee miellyttävämpi katsoa. Myös suora striimaus verkkoon on mahdollista. Valmis video on yleensä jaettavissa parin päivän sisällä. 
Hinta valokuvauksen yhteydessä 99 €.  
Klikkaa tästä ja varaa kuvausaika – Yhteystiedot Raimo Korpela.

Toimitusehdot

Tulevat/viimeisimmät kuvaukset:

22.1. Kalevankankaan kappeli
8.1.2022 Messukylän kirkko
17.12. Kalevankankaan hautausmaan kappeli

11.12. Pirkkalan vanha kirkko
10.12. Kalevankankaan hautausmaan kappeli
4.12. Kalevankankaan pieni kappeli
19.11. Aleksanterin kirkko
5.11. Kalevankankaan hautausmaan kappeli
5.11. Kalevankankaan hautausmaan kappeli
29.10. Kalevankankaan hautausmaan kappeli
8.10. Kalevankakaan hautausmaan kappeli + muistotilaisuus
11.9. Messukylän kirkko
4.9. Finlaysonin kirkko

Hautajaiset-9 oikea.png