top of page

Toimitusehdot | Rekisteriseloste | Vaativa kuvakäsittely

KUVAKORPELAN TOIMITUSEHDOT 2024
 

Näitä toimitusehtoja sovelletaan silloin, kun valokuvauspalvelusta ei tehdä etukäteen erillistä kuvaussopimusta.
 

ASIAKAS
Oikeushenkilö, luonnollinen henkilö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja, jolle KuvaKorpela suorittaa valokuvaus- tai markkinointipalveluja suullisen tai kirjallisen tarjouksen perusteella.

 

VALOKUVAAJA
KuvaKorpela, valokuvaaja Raimo Korpela

 

PERUUTUSEHDOT
Valokuvaaja peruu kuvauksen vain ”Force Majeure” tapauksessa. Asiakkaan peruuttaessa, peruutusmaksusta tai kuvauksen siirtämisestä sovitaan erikseen.

 

TOIMITUSAIKA
Kuvat ovat ladattavissa KuvaKorpelan galleriasta some kokoisina tiedostoina yleensä viikon, viimeistään 14 vuorokauden kuluessa kuvauksesta.

MAKSUEHDOT
Kuvaus laskutetaan kuvalinkin lähettämisen yhteydessä. Isot kuvatiedostot ladataan galleriaan asiakasta varten, kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu. Maksuehto 7 pv netto. Hinnasta vähennetään ennakkomaksu.

LISÄTYÖT
Sovituista lisätöistä veloitamme 75 € / tunti sis. alv.


VALOKUVIEN KAYTTÖOIKEUSEHDOT
 

 1. SOVELTAMINEN 
Nämä ehdot liittyvät Valokuvien käyttöön ja käyttöoikeuden luovutukseen. "Valokuvat" tarkoittavat Valokuvaaja Raimo Korpelan    asiakkaasta ja sovitusta tapahtumasta ottamia valokuvia.

 

 2. TEKIJÄNOIKEUDET
Kaikki Valokuvien tekijänoikeudet ja tekijänoikeuslain 49 a §:n mukaiset oikeudet ovat Valokuvaajalla.

 

3. VALOKUVIEN RIGHT MANAGEMENT (RM) KÄYTTÖOIKEUS
Asiakkaalla on täydet käyttöoikeudet Valokuvaajan osoittamasta galleriasta lataamiinsa pieni- ja isokokoisiin digitaalisiin kuvatiedostoihin. Tiedostot ovat jpeg-kuvia parhaalla laadulla. Raakakuvia ei luovuteta. Kuvien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle pidätetään. Asiakas ei saa tehdä kuvankäsittelyä Valokuviin ilman valokuvaajan lupaa.

 

4. VALOKUVIEN KÄYTTÖ JA KUVAAJAN VASTUU

Valokuvaaja ei käytä asiakkaasta ja tilaukseen liittyvissä tilanteissa otettuja Valokuvia mihinkään tarkoituksiin ilman asiakkaan ja kuvissa esiintyvien henkilöiden jälkikäteistä lupaa.

REKISTERISELOSTE – YKSITYISYYDEN SUOJA
 

KuvaKorpela haluaa suojata yksityisyytesi. KuvaKorpelan asiakasrekisteriin talletetaan henkilötietoja yhteydenpitoa ja maksuliikennettä varten. Rekisteriin talletaan asiakkaan nimi/nimet, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. KuvaKorpela ei luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle lukuun ottamatta laskutus- ja kirjanpito-ohjelmistojen toimittajia, joiden kanssa KuvaKorpela on sopinut asiakkaan yksityisyyden suojasta omassa sopimuksessaan.
KuvaKorpelan asiakasrekisteri on Zervant- laskutuspalvelun tarjoajan palvelimella ja tietosuojaseloste on luettavissa täältä.
Lähettäessäsi tietojasi verkkosivun lomakkeen kautta WIX-verkkosivupalvelun tietosuojaseloste on luettavissa täältä.

VAATIVA KUVANKÄSITTELY
 

Teen kaikkiin kuviin perussäädöt. Halutessanne voitte pyytää kahteen kuvaan tehtävää vaativampaa kuvankäsittelyä. Se voi kohdistua esimerkiksi ihoon, hiuksiin, meikkiin, taustaan tai häiritsevän elementin poistamiseen. Kuvankäsittely useampiin kuviin lisätyöhinnalla.

Muotokuvissa rippi- tai ylioppilaalla saattaa olla esim. finnejä, jotka normaalisti eivät iholla olisi. Näitä voin poistaa tietyin rajoituksin. Normaali iho on luonnollinen, eikä usein vaadi sen kummempaa korjausta. Vain pyydettäessä käsittelen ihoa enemmän, kuin henkilön iho normaalisti on. Studiovalo saattaa muodostaa kiiltoja sekä hieman latistaa meikkiä. Näissä voin palauttaa meikin sävyjä sekä kontrastia iholla, silmissä ja huulissa. Teen tilaamiinne tauluihin ja suurennoksiin tuleviin kuviin kaksivaiheisen osa-alue terävoinnin. Mikäli haluatte teettää kuvista esimerkiksi tauluja, käsittelen kuvat valmiiksi materiaaliin ja kuvakokoon sopivaksi.

bottom of page