Yksityisyyden suoja | Tietosuojaseloste | Vaativa kuvakäsittely | Toimitusehdot

REKISTERISELOSTE – YKSITYISYYDEN SUOJA

 

KuvaKorpelan asiakasrekisterin tarkoitus on tallettaa asiakastiedot yhteydenpitoa ja maksuliikennettä varten. Rekisteriin talletaan asiakkaan nimi/nimet, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. KuvaKorpela ei luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle lukuun ottamatta laskutus- ja kirjanpito-ohjelmistojen toimittajia, joiden kanssa KuvaKorpela on sopinut asiakkaan yksityisyyden suojasta omassa sopimuksessaan. Asiakasrekisteri on Zervant- laskutuspalvelun tarjoajan palvelimella ja tietosuojaseloste on luettavissa täältä

VAATIVA KUVANKÄSITTELY

Halutessanne voitte pyytää määrättyihin kuviin tehtävää vaativampaa kuvankäsittelyä. Se voi kohdistua esimerkiksi ihoon, hiuksiin, meikkiin, taustaan tai häiritsevän elementin poistamiseen.

Rippi- tai ylioppilasikäisellä saattaa olla esim. finnejä, jotka normaalisti eivät iholla olisi. Näitä voin poistaa tietyin rajoituksin. Normaali iho on luonnollisin, eikä usein vaadi sen kummempaa korjausta. Vain pyydettäessä käsittelen ihoa enemmän, kuin henkilön iho normaalisti on. Studiovalo saattaa muodostaa kiiltoja sekä hieman latistaa meikkiä. Näissä vain palautan meikin sävyjä sekä kontrastia iholla, silmissä ja huulissa. Teen kuviin kaksivaiheisen osa-alue terävoinnin ja mikäli haluatte itse teettää kuvista esimerkiksi tauluja, teen teille kuvan valmiiksi materiaaliin ja kuvakokoon sopivaksi.

KUVAKORPELAN TOIMITUSEHDOT
 

Näitä toimitusehtoja sovelletaan silloin, kun valokuvauspalvelusta ei tehdä etukäteen erillistä kuvaussopimusta.

ASIAKAS
Oikeushenkilö, luonnollinen henkilö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja, jolle KuvaKorpela suorittaa valokuvaus- tai markkinointipalveluja suullisen tai kirjallisen tarjouksen perusteella.

VALOKUVAAJA
KuvaKorpela, valokuvaaja Raimo Korpela

PERUUTUSEHDOT
Valokuvaaja peruu kuvauksen vain ”Force Majeure” tapauksessa. Asiakkaan peruuttaessa peruutusmaksusta sovitaan erikseen. Mahdollista ennakkomaksua ei palauteta, vaan sen voi käyttää johonkin toiseen kuvaukseen.

MAKSUEHDOT
Kuvaus laskutetaan kokonaisuudessaan kuvauksen jälkeen. Maksuehto 7 pv netto. Hinnasta vähennetään mahdollinen ennakkomaksu.

LISÄTYÖT
Sovituista lisäistä veloitamme 50 € / tunti sis. alv.


VALOKUVIEN KAYTTÖOIKEUSEHDOT

 1. SOVELTAMINEN
  Nämä ehdot liittyvät Valokuvien käyttöön ja käyttöoikeuden luovutukseen. "Valokuvat" tarkoittavat Valokuvaaja Raimo Korpelan asiakkaasta ja sovitusta tapahtumasta ottamia valokuvia.

 2. TEKIJÄNOIKEUDET
  Kaikki Valokuvien tekijänoikeudet ja tekijänoikeuslain 49 a §:n mukaiset oikeudet ovat Valokuvaajalla.

 3. VALOKUVIEN RIGHT MANAGEMENT (RM) KÄYTTÖOIKEUS
  Asiakkaalla on täydet käyttöoikeudet Valokuvaajan osoittamasta galleriasta lataamiinsa pieni- ja isokokoisiin digitaalisiin kuvatiedostoihin, asiakkaan henkilökohtaisiin ei- kaupallisiin tarkoituksiin. Asiakas ei saa luovuttaa mitään kuvia käytettäväksi muussa mainonnassa, markkinoinnissa, sisällöntuotannossa tai tiedottamisessa ilman Valokuvaajan lupaa. Asiakas ei saa tehdä kuvankäsittelyä Valokuviin ilman valokuvaajan lupaa.

 4. VALOKUVIEN KÄYTTÖ JA KUVAAJAN VASTUU
  Valokuvaaja ei käytä asiakkaasta ja tilaukseen liittyvissä tilanteissa otettuja Valokuvia mihinkään tarkoituksiin ilman asiakkaan ja kuvissa esiintyvien henkilöiden jälkikäteistä lupaa.