top of page

Videokuvaus

Häävideo

Hyvä video vaatii hyvän suunnittelun ja samanlaisen keskittymisen kuin valokuvaus. Tästä syystä suosittelen videokuvauksen toteuttamista niin, että keskityn täysipainoisesti valokuvaukseen ja tuotamme videokuvaa siinä sivussa haluamassanne kohdissa häätapahtumaa.  Myös hääjuhlan tärkeät ja hauskat hetket voidaan videoida samaa periaattetta käyttäen. Näin varmistetaan, että onnistuneita dokumentaarisia hääkuvia täydentää video. Videolla pidän huolen hyvästä äänen taltioimisesta ja editoinnissa liitän siihen myös valokuvia täydentämään hyviä hetkiä. Pyydä tarjous.

KuvaKorpela

KuvaKorpela

KuvaKorpela
Käsisalaman monipuolinen käyttö

Käsisalaman monipuolinen käyttö

03:21
Toista video
Kuusamo Ruka Ihtinki

Kuusamo Ruka Ihtinki

01:49
Toista video
Käsisalamakuvaus

Käsisalamakuvaus

03:01
Toista video
Äitienpäiväkakun tekeminen

Äitienpäiväkakun tekeminen

00:37
Toista video

Yritysvideo - Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen monikanavamarkkinointi on nykypäivää ja siinä yhteydessä video saa eniten huomiota kohderyhmässä. Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa video leviää huomattavasti laajemmin kuin pelkkä teksti tai kuva. Videon avulla voidaan nopeasti herättää kiinnostus ja ohjata asiakas  yrityksen verkkosivuille, josta löytyy lisätietoja isompien kuvien, yksityiskohtaisemman tekstin ja mahdollisesti pidemmän videon muodossa.Tuotan nopeaa ja edullista videota mm. somemarkkinointiin tai vaativampaa B2B-videota, joka voi liittyä esimerkiksi verkkosivujen tuote- tai henkilöesittelyyn. Video voidaan tehdä esim. Facebookin kansivideoksi tai Instagramin neliöförmaattiin tai reeliin. Kuvauskalusto on helposti liikuteltavissa ja kuvaus voidaan tehdä missä vaan. Kuvaan aina 4k-videota, mutta editoin videon FullHD tarkkuuteen. Tämä tekniikka mahdollistaa monipuolisen editoinnin ja laadukkaan videon.

Tallenne Tampereen Poliisilaulajien joulukonsertista.

Toiminnan esittely Tampereen Valokuvausseura

Tulevan tapahtuman esittely

Tuotteen tai palvelun esittely/valmistuksen havainnollistaminen Time Lapse -videon avulla

Kuvauskalusto

Käytän kuhunkin tilanteeseen sopivaa tarkoituksenmukaista kuvaus- ja äänentallennuskalustoa. Joissakin tilanteissa saatetaan tarvita myös valaisua, mutta tunnelman kannalta pyrin sitä välttämään. Mahdollisuuksien mukaan varmistan esimerkiksi puheiden äänen kuulumisen. Kuvaus onnistuu myös useammalla kameralla eli multicam-tallennuksena.

Nelikopterikuvaus (drone)

Sään ja ympäristön salliessa video- ja valokuva voidaan tallentaa ilmasta käsin. Kun kamera viedään erikoiseen paikkaan, saadaan erilaisia tunnelmia ja näkymä esimerkiksi juhlapaikasta tai vaikkapa kuva ison alueen opastaulua varten. Käytän dronea joskus hääkuvauksen yhteydessä ryhmäkuvan ottamisessa. Kuvauskopterilla voidaan lentää myös sisällä, vaikkapa tehdassalissa tai harrastustilassa. Olen suorittanut drone-lennätykseen liittyvän verkkoteoriakokeen (kuva alla). www.droneinfo.fi

Hinta

Voimme sopia puhelimessa tai sähköpostilla videokuvaukseen liittyvistä toiveistanne ja kuinka laajasisältöisen videon haluatte. Tee keskustelun pohjalta alustavan tarjouksen, joka mahdollisesti tarkentuu tavatessamme lähempänä hääpäivää tai kuvaustapahtumaa. Kuvauksen lisäksi hinta sisältää aina editoinnin ammattiohjelmistolla sekä musiikin tekijänoikeusmaksut. Videoon voidaan lisätä myös valokuvia tunnelmaa täydentämään sekä editoida lyhyt- ja pidempi versio videosta.

Valokuva vai video? Ranskalainen kirjailija Milan Kundera on kuvannut asiaa näin:

"Muisti ei elokuvaa, muisti ottaa valokuvia. Vaikka samaa tapahtumaa kuvattaisiin elokuvakameralla, valokuva on se joka jää mieleen.

ProofOfCompetency_4-2021_lores.png
bottom of page