top of page

Yritysten valokuvaus | Mediatuotanto

Tallenna tapahtuma – tai havainnollista videolla

Kun on juhlan aika, se kannattaa tallentaa. Näytä tapahtuma tai asiakastilaisuus heillekin, jotka eivät päässeet paikalle videolle sekä mainostarkoituksessa asiakkaille. Mainostetaan tulevaa tapahtumaa henkilökunnalle tai asiakkaille. Tehdään tuoteesta tai palvelusta esittely- tai käyttöohjevideo someen sekä yrityksen verkkosivuille. Myös nelikopteri, eli dronekuvaus on käytettävissä, jolla saa esimerkiksi ilmakuvan opastamaan kulkemista alueella. Lue enemmän videokuvauksesta=>

Kuva kertoo tuhat sanaa

Yrityksesi verkkosivut saavat tuoreilla kuvilla uuden ilmeen ja antavat oikeanlaisen yritysmielikuvan. Tulen tarvittaessa teille firmaan ottamaan kuvat henkilökunnasta, tuotteesta tai palvelusta. Kunnon kuvat herättävät luottamusta asiakkaissa ja korostavat osaamisen laatua. Tapahtumien kuvaamisella palautetaan tunnelmia asiakkaiden mieliin sekä vahvistetaan yritysmielikuvaa myös henkilöstössä. Videolla voidaan kertoa tarkemmin asiakkaan saamasta hyödystä tai tuotteen käytöstä.

LinkedIn profiilikuva | CV-kuva
Mitä haluat viestiä itsestäsi – otetaan sinusta edustava ja helposti lähestyttävä kuva LinkedIn verkkoyhteisöpalveluun tai yrityksen verkkosivuille.

Markkinointipalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille 

Mainonta on siirtynyt verkkoon ja digitaalisella markkinoinnilla varmistat läsnäolosi sekä näkyvyytesi oikeissa paikoissa oikealle kohderyhmälle. Kuvakorpelalla on usean vuoden kokemus B2B markkinoinnin toteuttamisesta ja suunnittelusta monikanavaisesta markkinointiympäristöstä. Teemme  yrittäjälle sopivaa pienen budjetin markkinointia, kuten videoita sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille sekä julisteita, flyereita, roll-upit ja printtimainontaa. Hakukoneoptimointi (SEO) on avainasemassa, jotta palvelusi löydetään. Olen toteuttanut myös näyttäviä verkkosivuja. Tarvittaessa suunnittelu toimeksiannon mukaan. Ota yhteyttä!

bottom of page