top of page
20180614-_78A4799-Edit
20150829-_MG_2788-Edit2
Peetun perhe
Toivo
Kari 50v
Virtaset

Lapsi- ja perhekuvaus

Anna lapsellesi mahdollisuus nähdä oma kasvaminen kuvina. Kuvat siitä, millainen olin pienenä, ovat mieluista katsottavaa. Suunnittelemme kuvaukset lasten ehdoilla ja varaamme niihin riittävästi aikaa. Käytämme Tampereen Valokuvausseuran studiota Lielahden kartanolla, jota ympäröi Näsijärven rannassa oleva upea kartanon puisto. Samalla käynnillä ja sään salliessa voidaan kuvata kivoja kuvia myös kartanon puistossa. Halutessanne kuvaamme lapsen tutussa kotiympäristössä ja sen pihapiirissä.

Koko perhe kuvaan

Samalla kun kuvaamme lapsia, voimme ottaa muutamia kuvia koko perheestä. Tällöin vaatetuksena voi olla esim. kaikilla samanlainen väritys (valkoinen t-paita ja siniset farkut) tai erilaisia selkeitä värejä. Täysin mustaa vaatetta kannattaa välttää. Kuvaus kestää puolisen tuntia ja joskus puolitoista tuntia. Mutta voi myös olla, että juuri kuvaushetkellä lapsi onkin huonolla tuulella, jolloin sovimme uuden ajan. Kuvaus ei ole minuuttipeliä, vaan käytämme siihen tarvittavan ajan, jotta  saamme hyvät kuvat.

Ristiäiskuvaus | Nimiäiset

Ristiäiset tai nimiäiset on usein ensimmäinen kerta, kun sukulaiset ja ystävät kokoontuvat yhteen ihastelemaan pienokaista. Tulemme mielellänne ikuistamaan tämän lapsen ensimmäisen juhlan. Ristiäiskuvaukseen sisältyy varsinainen kaste, kuvia pienokaisesta yksin ja vanhempien, isovanhempien, kummien ja muiden läheisten kanssa sekä yleiskuvia vieraista. Nimiäisjuhlan kuvaus sisältää samat elementit,  erona vain kasteen sijaan perheen valitsema seremonia nimen julkistamiselle.

Lapsikuvaus
bottom of page