Anna lahjaksi

Lahjakortti

Valokuva on arvonsa säilyttävä lahja. Kuvat voidaan ottaa studiolla Lielahden kartanolla ja sään salliessa kartanon puistossa. Ilahduta ystävääsi tai kummilasta valokuvauksella ja anna lahjaksi esimerkiksi perhe, lapsi, vauva tai raskausajan kuvauksen lahjakortti. Lahjan saaja voi päättää, mihin kuvaukseen summan haluaa käyttää. Lahjakortti on voimassa vuoden ja saat sen joko postissa ilmoittamaasi osoitteeseen tai sähköpostissa, jolloin sen voi tulostaa lahjakortin itse.

Osta lahjakortti

Tilaa lahjakortti tästä. Kirjoita viestiin ajattelemasi summa tai kuvaus.
Laskun saat paluupostissa ja kortin postitan heti kun suoritus näkyy tilillä. 
Vaihtoehtoisesti voit rastia sähköpostivaihtoehdon ja tulostaa kortin itse. Vieressä näkyvä postitettava lahjakortti on nelisivuinen, kooltaan 15x15 cm ja painettu 300 gramman kartongille. Kuori sisältyy hintaan. Postitus maksaa 3,90 €. Posti kuljettaa kirjettä n. 4 vrk. Voimme sopia muunlaisestakin toimituksesta. Katso kuvausten hinnan hinnastosta=>  

Käytä lahjakortti

Helpointa on kun soitat ja katsomme sopivan kuvausajan sekä samassa puhelussa studion varaustilanteen. Nykyisin kuvaamme paljon miljöössä ja 2-3 vuotiaan kanssa se jo onnistuu. Yhden kuvauksen aikana ehdimme kuvata enintään kolmessa eri kuvauspaikassa toiveittesi mukaan.

Mainitse lahjakortista kun varaat kuvausaikaa. Viitenumerolla osaan kohdistaa voimassa olevan lahjakortin.