Hinnasto 1.2.2021

Perhe-, lapsi-, kihlajais- masu- ja vastasyntyneen kuvaus 98 € sis. alv
- huolellisesti itse käsiteltyjä kuvia 40-80 kpl. Kahteen valitsemaanne kuvaan halutessanne vaativampi kuvankäsittely.
- kuvaus studiossa tai omassa kodissanne sisällä ja pihamaalla
- linkki salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte ladata kaikki kuvat itsellenne.
- Katso kuvien toimitusehdot ja tietoa vaativasta kuvankäsittelystä=>
Rippi-, ylioppilas- ja valmistujaiskuvaus 98 € sis. alv
- huolellisesti itse käsiteltyjä kuvia 40-80 kpl. Kahteen valitsemaanne kuvaan halutessanne vaativampi kuvankäsittely.
- kuvaus studiossa tai omassa kodissanne sisällä ja pihamaalla
- linkki salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte ladata kaikki kuvat itsellenne.
- Katso kuvien toimitusehdot ja tietoa vaativasta kuvankäsittelystä=>
Soita tai laita viestiä varataksesi kuvausajan tai kysyäksesi lisätietoja =>
Hääkuvaus kirkossa, ryhmäkuva kirkolla ja hääkuva miljöössä tai studiossa 480 € sis. alv
- tapaaminen ja kuvauksen suunnittelu etukäteen
- huolellisesti itse käsiteltyjä kuvia noin 100-200 kpl. Kahteen valitsemaanne kuvaan halutessanne vaativampi kuvankäsittely.
- linkki salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte ladata kaikki onnistuneet kuvat itsellenne.
- pakettiin voi liittää esimerkiksi läheisten kanssa kuvauksen alkaen 50 €/tunti sis. alv.
- kuvaussopimus
Hääkuvaus kirkossa, ryhmäkuva sekä kuvaus läheisten kanssa kirkolla tai juhlapaikalla, hääkuva miljöössä tai studiossa sekä kuvausta hääjuhlassa kakunleikkaamiseen saakka 870 € sis. alv
- tapaaminen ja kuvauksen suunnittelu etukäteen
- huolellisesti itse käsiteltyjä kuvia noin 200-400 kpl. Kolmeen valitsemaanne kuvaan halutessanne vaativampi kuvankäsittely.
- linkki salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte ladata kaikki onnistuneet kuvat itsellenne.
- kauttani tilattuihin tauluihin ja paperikuviin valitun kuvamateriaalin mukainen vaativampi kuvankäsittely
- kuvaussopimus
Hääkuvaus koko päivä meikistä pikkutunneille 1350 € sis. alv
- kuvaus aamun valmistautumisesta sekä kirkossa ja juhlapaikalla
- hääkuva hääpäivänä tai koekampauksen yhteydessä
- kuvat tärkeiden henkilöiden kanssa ja haluttaessa photobooth-kuvat vieraista
- preweddingkuvaus (halutessanne), joka tehdään suunnittelutapaamisen yhteydessä. Mainio tapa tutustua kuvaustyyliimme ja
  kuvattavana olemiseen
- huolellisesti itse käsiteltyjä kuvia noin 300 - 500 kpl. Viiteen valitsemaanne kuvaan vaativampi kuvankäsittely.
- kauttani tilattuihin tauluihin ja paperikuviin valitun kuvamateriaalin mukainen vaativampi kuvankäsittely
- linkki salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte ladata kaikki onnistuneet kuvat itsellenne.
- kuvaussopimus
Hautajaiskuvaus 170 € sis. alv
Lisähintaan kuvaus myös muistotilaisuudessa. Katso tarkemmat tiedot=>
Soita tai laita viestiä varataksesi kuvausajan tai kysyäksesi lisätietoja =>
Kuvatuotteet ja kuvankäsittely
Kuvia ei kannata jättää pelkästään tietokoneen kovalevylle piiloon. Nykyaikaiset kuvatuotteet ovat hienoja sisustuselementtejä.
Kauttani tilattuihin kuvatuotteisiin teen materiaalin mukaisen vaativan kuvankäsittelyn. Linkki kuvatuotteisiin ja niiden hintoihin.

Kuvien käyttöoikeus ja nettigalleria
Kaikkiin hinnaston vaihtoehtoihin sisältyy digikuvien lataus salasanasuojatusta nettigalleriastamme. Samasta kuvasta saatte kaksi erikokoista kuvatiedostoa. Pienemmät kuvatiedostot, joita on helppo katsoa kännykällä ja tietokoneella sekä isokokoiset kuvatiedostot, joita voi käyttää tulostamiseen, kuvatuotteisiin tai esimerkiksi kuvakirjoihin. Valokuvilla on täysi käyttöoikeus omaan yksityiseen käyttötarkoitukseen. Kaikille kuville saatte halutessanne erillisen katselulinkin nettigallerian (some-kokoisiin kuviin) kolmeksi kuukaudeksi. Linkin kautta myös vieraat voivat nähdä kuvat.
Kuvaussopimus
Hääkuvauksesta teen aina kirjallisen kuvaussopimuksen, jossa kuvataan lyhyesti sopimamme asiat ja määritellään tarkemmin molempien osapuolien vastuut ja velvollisuudet. Veloitan kuvausopimuksen mukaisen ennakkomaksun. Yrityskuvauksissa asioista saatetaan sopia sähköpostin välityksellä. Muissa kuin hääkuvauksissa sovelletaan KuvaKorpelan toimitusehtoja.
Matkakulut
Valittuun kuvauspakettiin lisätään matkakuluina 0,55 €/km (sis.alv) hääpäivän ajokilometrien sekä mahdolliset pysäköintikulut. Joillekin paikkakunnille matkustamme usein muissa tarkoituksissa ja tällöin matkakuluista voidaan neuvotella. Kuvauspaikkojen katsomisen ja ennakkotapaamisen matkakustannukset kuuluvat kuvauspakettiin.

Yritysten valo- ja videokuvaukset. Monikanavajulkaisut, kuten sosiaalisen median videomarkkinointi ja markkinoinnin suunnittelu. Printtimediatuotanto, julisteet, flyerit, lehti-ilmoitukset jne. 
- tuntiveloitus ensimmäinen tunti 120 €, seuraavat 50 € + alv
- kokonaisuus sovitaan etukäteen (kuvaus, kuvankäsittely, julkaisumateriaali ja -kanava)
Muut kuvaukset ja lisätyöt
Huomenlahjakuvaus – Boudoir Katso lisätietoja ja pyydä tarjous=>
Sopimuksesta poikkeavan lisätyön tuntihinta 50 € sis. alv.

Raimo: Olen valokuvausalan sivutoimisena yrittäjä 20 vuoden kokemuksella. Muutama vuosi sitten päätin tehdä kuvaamisesta ammatin, kun kuvauskeikat lisääntyivät.
Kuvaan ammattikameroilla ja valaisukalustolla. Parhaimmillani olen henkilökuvauksissa, joissa mallia ohjaamalla saan tavalliset ihmiset onnistumaan kuvissa. Hyödynnän mahdollisimman paljon luonnonvaloa, mutta tarvittaessa valaisemalla varmistan kuvien laadun. 

Anneli: Toimin kuvauksissa assistenttina. En siis itse kuvaa, vaan tärkein tehtäväni kuvaustilanteessa on luoda rento ja toimiva ilmapiiri, huolehtia että kuvattavien asut, hiukset ja mahdolliset rekvisiitat  näyttävät mahdollisimman hyviltä. Näin Raimo voi keskittyä kuvattavien ohjaamiseen ja varsinaiseen kuvaukseen. Hääkuvauksissa olen mukana jo ensitapaamisessa ja osallistun kuvausten ideointiin, suunnitteluun ja aikatauluttamiseen.  Lapsi- ja perhekuvauksissa tutustumme rauhassa leikkien toisiimme ja varmistamme näin iloisen ja luottavaisen ilmapiirin varsinaiselle kuvaukselle. 

Hääkuvaukset

Tapaamme teidät aina hyvissä ajoissa ennen hääpäivää. Kuuntelemme toiveenne ja kerromme omista ideoistamme. Mikäli kuvaukset on tarkoitus tehdä miljöökuvauksina, käymme tutustumassa kuvauspaikkoihin etukäteen. Sadepäivän varalle mietimme varasuunnitelman. Tampereella Lielahden kartanolla meillä on studio. Studio ja kartanon upea puisto Näsijärven rannalla antavat mahdollisuuden erilaisiin kuviin samalla kertaa. Sateen sattuessa ollaan kartanon sisätiloissa.

Lapsi- ja perhekuvaukset, rippi- ja ylioppilaskuvaukset

Suunnittelemme kuvaukset lasten ehdoilla ja varaamme niihin riittävästi aikaa. Kuvauspaikkana voi olla studio Lielahden kartanossa. Samalla kuvaussesiolla sadaan kivoja kuvia kartanon puistossa. Joskus taas on mukavinta kuvata lapsen turvallisessa kotiympäristössä ja sen pihapiirissä.

Rippikuvissa tytöt ovat jo innokkaina kameran edessä, mutta kyllä pojatkin ovat kehuneet kuvausten olleen hauska kokemus.

Ylioppilaskuvaan voi ottaa mukaan esimerkiksi harrastukseen liittyviä välineitä tai vaatteita. Studiokuvien lisäksi voidaan kuvata  myös kartanon puistossa tai sisällä kartanon miljöössä.