Hinnasto 1.1.2020

Perhe-, lapsi-, masu- ja vastasyntyneen kuvaus 89 € sis. alv
- huolellisesti itse käsiteltyjä kuvia 50-100 kpl. Kahteen valitsemaanne kuvaan vaativampi kuvankäsittely
- kuvaus studiossa tai omassa kodissanne sisällä ja pihamaalla
- linkki salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte ladata kaikki kuvat itsellenne. Katso lisätietoja alempaa
Rippi- ja ylioppilaskuvaus 89 € sis. alv
-- huolellisesti itse käsiteltyjä kuvia 50-100 kpl. Kahteen valitsemaanne kuvaan vaativampi kuvankäsittely
- kuvaus studiossa tai omassa kodissanne sisällä ja pihamaalla
- linkki salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte ladata kaikki kuvat itsellenne. Katso lisätietoja alempaa
Hääkuvaus kirkossa, ryhmäkuva kirkolla ja hääkuva miljöössä tai studiossa 380 € sis. alv
- tapaaminen ja kuvauksen suunnittelu etukäteen
- huolellisesti itse käsiteltyjä kuvia noin 100-150 kpl. Kolmeen valitsemaanne kuvaan vaativampi kuvankäsittely
- linkki salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte ladata kaikki kuvat itsellenne. Katso lisätietoja alempaa
- Pakettiin voi liittää esimerkiksi läheisten kanssa kuvauksen alkaen 50 €/tunti sis. alv
Hääkuvaus kirkossa, ryhmäkuva sekä kuvaus läheisten kanssa kirkolla tai juhlapaikalla, hääkuva miljöössä tai studiossa sekä kuvausta hääjuhlassa kakunleikkaamiseen saakka 780 € sis. alv
- tapaaminen ja kuvauksen suunnittelu etukäteen
- huolellisesti itse käsiteltyjä kuvia noin 200-300 kpl. Kolmeen valitsemaanne kuvaan vaativampi kuvankäsittely. Kauttani tilattuihin 
  tauluihin ja paperikuviin valitun kuvamateriaalin mukainen vaativampi kuvankäsittely
- linkki salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte ladata kaikki kuvat itsellenne. Katso lisätietoja alempaa.
Hääkuvaus koko päivä meikistä pikkutunneille 1200 € sis. alv
- kuvaus aamun valmistautumisesta sekä kirkossa ja juhlapaikalla
- hääkuva hääpäivänä tai koekampauksen yhteydessä
- kuvat tärkeiden henkilöiden kanssa ja haluttaessa photobooth-kuvat vieraista
- preweddingkuvaus (halutessanne), joka tehdään suunnittelutapaamisen yhteydessä. Mainio tapa tutustua kuvaustyyliimme ja
  kuvattavana olemiseen
- huolellisesti itse käsiteltyjä kuvia noin 300 - 500 kpl. Viiteen valitsemaanne kuvaan vaativampi kuvankäsittely. Kauttani tilattuihin
  tauluihin ja paperikuviin valitun kuvamateriaalin mukainen vaativampi kuvankäsittely
- linkki salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta voitte ladata kaikki kuvat itsellenne. Katso lisätietoja alempaa
Kuvatuotteet ja kuvankäsittely
Kuvia ei kannata jättää pelkästään tietokoneen kovalevylle piiloon. Nykyaikaiset kuvatuotteet ovat hienoja sisustuselementtejä.
Kauttani tilattuihin kuvatuotteisiin teen materiaalin mukaisen vaativan kuvankäsittelyn. Linkki kuvatuotteisiin ja niiden hintoihin.

Nettigalleria ja kuvien käyttöoikeus
Kaikkiin hinnaston vaihtoehtoihin sisältyy digikuvien lataus salasanasuojatusta nettigalleriastamme
pienempinä tiedostoina, joita on helppo katsoa kännykällä ja tietokoneella sekä lisäksi isokokoisina tiedostoina, itse tilaamianne kuvatuotteita tai paperikuvia varten.
Valokuvilla on täysi käyttöoikeus omaan yksityiseen käyttötarkoitukseen. 

Kaikille kuville saatte halutessanne erillisen katselulinkin nettigallerian (some-kokoisiin kuviin) kolmeksi kuukaudeksi. Linkin kautta myös vieraat voivat nähdä kuvat.
Kuvaussopimus ja rekisteriseloste
Teen aina kirjallisen kuvaussopimuksen, jossa kuvataan lyhyesti sopimamme asiat ja määritellään tarkemmin molempien osapuolien vastuut ja velvollisuudet. Veloitan kuvausopimuksen mukaisen ennakkomaksun. Yrityskuvauksissa asioista saatetaan sopia sähköpostin välityksellä.
Yksityisyyden suoja. KuvaKorpelan asiakasrekisterin tarkoitus on tallettaa asiakastiedot yhteydenpitoa ja maksamista varten. Rekisteriin talletaan asiakkaan nimi/nimet, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. KuvaKorpela ei luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle lukuun ottamatta laskutus- ja kirjanpito-ohjelmistojen toimittajia, joiden kanssa KuvaKorpela on sopinut asiakkaan yksityisyyden suojasta omassa sopimuksessaan. Asiakasrekisteri on Zervant- laskutuspalvelun tarjoajan palvelimella ja tietosuojaseloste on luettavissa täältä
Matkakulut
Valittuun kuvauspakettiin lisätään matkakuluina 0,43 €/km hääpäivän ajokilometrien sekä mahdolliset pysäköintikulut. Joillekin paikkakunnille matkustamme usein muissa tarkoituksissa ja tällöin matkakuluista voidaan neuvotella. Kuvauspaikkojen katsomisen ja ennakkotapaamisen matkakustannukset kuuluvat kuvauspakettiin.

Yritysten valo- ja videokuvaukset. Monikanavajulkaisut, kuten sosiaalisen median videomarkkinointi ja markkinoinnin suunnittelu. Printtimediatuotanto, julisteet, flyerit, lehti-ilmoitukset jne. 
- tuntiveloitus ensimmäinen tunti 100 €, seuraavat 40 € + alv
- kokonaisuus sovitaan etukäteen (kuvaus, kuvankäsittely, julkaisumateriaali ja -kanava)
Muut kuvaukset
Huomenlahjakuvaus – Boudoir Katso lisätietoja=>
Hautajaiskuvaus Katso lisätietoja=>
Sopimuksesta poikkeavan lisätyön tuntihinta 50 € sis. alv.

Valokuva vai video? Ranskalainen kirjailija Milan Kundera on kuvannut asiaa näin:

"Muisti ei elokuvaa, muisti ottaa valokuvia. Vaikka samaa tapahtumaa kuvattaisiin elokuvakameralla, valokuva on se joka jää mieleen."

Videokuvaus onnistuu meiltä myös, mutta on hyvä tiedostaa minkälainen video yhdellä kuvaajalla voisi olla mahdollinen toteuttaa valokuvaamisen ohessa.

Raimo: Olen valaokuvausalan yrittäjä 15 vuoden puoliammattimaisella kokemuksella. Muutama vuosi sitten päätin tehdä kuvaamisesta sivutoimisen ammatin, kun kuvauskeikat lisääntyivät. Kuvaan ammattikameroilla ja -objektiiveilla sekä valaisukalustolla. Parhaimmillani olen henkilökuvauksissa, joissa mallia ohjaamalla saan tavalliset ihmiset onnistumaan kuvissa. Hyödynnän mahdollisimman paljon luonnonvaloa, mutta tarvittaessa valaisemalla varmistan kuvien laadun. 

Anneli: Toimin kuvauksissa assistenttina. En siis itse kuvaa, vaan tärkein tehtäväni kuvaustilanteessa on luoda rento ja toimiva ilmapiiri, huolehtia että kuvattavien asut, hiukset ja mahdolliset rekvisiitat  näyttävät mahdollisimman hyviltä. Näin Raimo voi keskittyä kuvattavien ohjaamiseen ja varsinaiseen kuvaukseen. Hääkuvauksissa olen mukana jo ensitapaamisessa ja osallistun kuvausten ideointiin, suunnitteluun ja aikatauluttamiseen.  Lapsi- ja perhekuvauksissa tutustumme rauhassa leikkien toisiimme ja varmistamme näin iloisen ja luottavaisen ilmapiirin varsinaiselle kuvaukselle. 

Hääkuvaukset

Tapaamme teidät aina hyvissä ajoissa ennen hääpäivää. Kuuntelemme toiveenne ja kerromme omista ideoistamme. Mikäli kuvaukset on tarkoitus tehdä miljöökuvauksina, käymme tutustumassa kuvauspaikkoihin etukäteen. Sadepäivän varalle mietimme varasuunnitelman. Tampereella Lielahden kartanolla meillä on studio. Studio ja kartanon upea puisto Näsijärven rannalla antavat mahdollisuuden erilaisiin kuviin samalla kertaa. Sateen sattuessa ollaan kartanon sisätiloissa.

Ylioppilas-, lapsi- ja perhekuvaukset

Suunnittelemme kuvaukset lasten ehdoilla ja varaamme niihin riittävästi aikaa. Kuvauspaikkana voi olla studio Lielahden kartanossa. Samalla kuvaussesiolla sadaan kivoja kuvia kartanon puistossa. Joskus taas on mukavinta kuvata lapsen turvallisessa kotiympäristössä ja sen pihapiirissä.

Rippikuvissa tytöt ovat jo innokkaina kameran edessä, mutta kyllä pojatkin ovat kehuneet kuvausten olleen hauska kokemus.

Ylioppilaskuvaan voi ottaa mukaan esimerkiksi harrastukseen liittyviä välineitä tai vaatteita. Studiokuvien lisäksi voidaan kuvata  myös kartanon puistossa tai sisällä kartanon miljöössä.

Kuvien luvaton käyttö kielletty © kaikki oikeudet pidätetään 2020 KuvaKorpela – Raimo Korpela