top of page

Lapsikuvat päiväkoti- ja koulukuvien lisäksi


Otamme paljon kuvia pienistä yksi- ja kaksivuotiaistakin lapsista, usein samalla kertaa sisaruksista ja koko perheestä. Joskus saattaa perheen lemmikki olla myös mukana. Kun lapsi siirtyy päiväkotiin ja sieltä edelleen kouluun, kiertää valokuvaaja ottamassa heistä muutaman kuvan vuosittain. Kuvat ovat kivoja ja kuvaan saa mukaan myös parhaan kaverin tai sisaruksen.


Tässä meillä on kuusivuotias Minka, iloisen harvahammashymynsä kanssa. Hän on ollut päiväkotilainen ja siellä on otettu vuosittaiset kuvat. Sen lisäksi olemme saaneet kuvata häntä syntymäpäivän aikoihin joka vuosi yksivuotiaasta lähtien, muutaman kerran veljen ja koko perheen kanssa. Minka on saanut itse valita kuvausasunsa, välillä keijuna ja välillä Frozenin Annana. Olemme ottaneet valloittavia kuvia tanssivasta ja hyppivästä tyttösestä, välillä vähän totisemmastakin. Ja koska olemme tavanneet vuosittain, olemme tuttuja toisillemme ja kuvaukset sujuvat ilman jännittämistä. Näitä kuvia on ilo antaa isovanhemmille ja kummeille, ripustaa kuvatauluina myös oman kodin seinälle kertomaan lapsen kasvamisesta vuosien karttuessa.


Joten tervetuloa taaperot ja vähän isommatkin! Otetaan hauskoja kuvia kertomaan siitä, miten pikkutytöstä tai -pojasta kasvaa reipas koululainen.Comments


bottom of page